Resetează parola

Your search results

Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui portal este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate.

Vizitarea in continuare a site-urilor din acest portal presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale portalului.

Continutul tuturor paginilor portalului www.cazare-neamt.ro sunt proprietatea GPS AXA GRUP SRL.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

GPS AXA GRUP SRL, C.F. RO 16117601 – J27/156/2004, Str. Primaverii 16 Viisoara, jud. Neamț este proprietara acestui site si detine toate drepturile de administrare ale acestuia.

Va rugam sa cititi cu atentie „termenii si conditiile” de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre GPS AXA GRUP SRL – prin site-ul de rezervări online www.cazare-neamt.ro si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestui site.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

GPS AXA GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau acuratetea informatiilor aparute pe aceasta pagina web si isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Pentru orice nelamurire privitoare la informatiile din acest site, va rugam sa ne contactati.
Toate preturile din acest site sunt exprimate in lei (RON) inclusiv TVA, daca nu se specifica altfel.

Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Prin plasarea unei comenzi ( rezervare online ) pe acest site va exprimati acordul pentru crearea unui cont de utilizator.
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
– OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
– OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
– Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
– Legea 365/2002 privind comertul electronic

GPS AXA GRUP SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.cazare-neamt.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.cazare-neamt.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea GPS AXA GRUP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul GPS AXA GRUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Site-ul nu acceptă retur de servicii.

Protecția datelor personale

Prin comenzile pe care le realizați, va dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastra de contact să fie prelucrate de catre www.cazare-neamt.ro conform Politicii de Confidentialitate